Forum Immortal Server'a
Proponuję zniesienie z opcji SMS Shopu VIP Medalu...
Wszystkie itemy obecne w SMS Shop mogą zostać, ale ja, zarówno pewnie jak połowa graczy uważa, że ogranicza on gracza i w pewnym sęsie wymusza do zakupienia go, ponieważ bez VIP Medalu nie dałoby się grać w pełni wykorzystując ots...
Dlatego też proszę o zniesienie go z SMS Shopu:/
Raczej nie będzie zniesiony, a w jakim sensie, wymusza go do kupna? Przecież 20 grudnia po update te questy typu poi, inq i całe miasto immortal będzie dla wszystkich, a dla vip będzie nowe miasto wraz z expowiskami, więc będzie wszystko ok. ;d
a jakie expowiska dodasz na VIP?:>
#UP#
Wymusza bo bez niego sie chujowo gra xDD
Ogolnie ja widze ots w ktorym all jest git i spoko ale jak zobacze vip medal albo pacc za sms to juz stronke wylaczam wszystko tylko nie pacc i vip za sms to tak czlowieka potrafi wkurwic xD
Ostatnio edytowany przez Mick (2009-12-16 22:28:56)
Z tego co wiem (tak mi sie wydaje) server stoi na dedyku a utrzymanie go kosztuje . Dostęp vip jest czymś jak PACC na rl tibi czyli wiekszymy mozliwosciami w tym przypadku nowym expem i qestami. Nie jest to jakis straszny wydadek wiec nie przesadzajmy
Jeżeli się wyrobie to zostanie dodane 7 expowisk dla zwykłych graczy w tp roomie, i 20 expowisk różnych potworków w vip city.. Jakieś dle/frosty/hydry, etc. No i jak przyjdzie mi pomysł na jakiś quest to też dam ^^
<Chlip> ;( Ja wam tu pro elo koks questa wymyśliłem a wy przeciwko mnie .. wstyd i chanba
#UP# VERI IMPOJTANT !!!
Ale mój quest nie będzie dla VIP nie?? Ma być dostępny dla all
ZW xDDD
Ostatnio edytowany przez Mick (2009-12-16 22:33:54)