Forum Immortal Server'a
Chcesz miec tą rangę? oraz zielony napis nick'u? Jeśli tak możesz spełnic swoje życzenie, wystarczy napisac podanie na moderatora, rozpatrze wszystkie podania, lecz wybiorę tylko dwa najlepsze. Pamiętajcie o stylistyce itp.
Podania zgłaszac w tym temacie i macie proszę bardzo w tym pisac
[b][color=yellow]1.[/color] Twój nick na OTS'ie:[/b] [b][color=green]2.[/color] Jak długo grasz w tibię: [/b] [b][color=yellow]3.[/color] Czy byłeś karany na forum, serwerze: [/b] [b][color=green]4.[/color] Nick Steam, xfire, gg: [/b] [b][color=yellow]5.[/color] Dlaczego Ty : [/b] [b][color=green]6.[/color] Ile masz lat : [/b] [b][color=green]7.[/color] Ile jesteś dziennie na komputerze : [/b]
W TEMACIE NIE UŻYWAC TAGU code
NORMALNIE KOPIUJCIE I WKLEJAJCIE
1. Twój nick na OTS'ie:
Czaja/GM Czaja
2. Jak długo grasz w tibię:
ok. 2 lat, dokładnie to od wprowadzenia tibii 8.1
3. Czy byłeś karany na forum, serwerze:
Nie
4. Nick Steam, xfire, gg:
Nie rozumiem ;(? gg: 7837377
5. Dlaczego Ty :
Ponieważ jako gm pomagałem i nadal pomagam najczęściej w grze, znam się też na punbb, a więc nie było by problemu w użytkowaniu ^^
6. Ile masz lat :
14
7. Ile jesteś dziennie na komputerze :
Hmm, raczej coś koło 3-5h
#downy
Widzę, że czytać nie umiecie, ale to nic D:
Ostatnio edytowany przez Robert (2009-12-16 21:28:38)
1. Ramzi.
2. 3,4 lata xd
3. Nie nie byłem zostałem nagradzany rangą tutora oraz vipa na forum.
4. gg : 7466204
5. Umiem bardzo duzo na temat punbb, miałem już nie raz swoje forum. Umiem z punBB zrobic praktycznie wszystko ; )
6. 14
7. 6,7 godzin ; >
Proszę o rozwazenie mojej prośby
Pozdro Ramzi !
A więc to już koniec konkursu
Zgłosiły się tylko 3 podania, z czego wybrałem 2 najlepsze
Zwycięzcami są:
-Robert
-Ramzi
Panowie dostają rangę Moderatora Próbnego na 2 dni, jeśli się sprawdzą awansują na Moderatora, co do Mick'a podanie mi się nie spodobało, ale za to dostajesz rangę V.I.P'a
Gratulacje dla zwycięzców ;d